Workshops

 

“Het geeft ons grote voldoening om het individuele werken en het samenwerken te stimuleren door middel van het kneden van deeg en het maken van brood.”

Dit harmonieuze werken activeert het creatieve brein, brengt ontspanning en maakt een mens vrolijk. Het groeiproces dat aanwezig is in ieder mens, is onze motivatie om workshops en cursussen te realiseren en coördineren.

De workshops zijn afgestemd op verschillende doelgroepen. Een feestje, een teamuitje, gewoon willen leren bakken of een zilveren bruiloft in de vorm van een workshop brood bakken met heerlijke hapjes en drankjes. Het zijn allen voorbeelden van onze diensten van vandaag de dag.

Voor wie?

Voor jong en oud, voor bedrijven, voor alleenstaanden, voor vriendinnen en voor vrienden, voor team-uitjes, voor families, voor feestjes, eigenlijk dus voor iedereen die geïnteresseerd is!

Waar en wanneer?

De workshops worden gegeven in de bakkerij aan de Tongelresestraat 403 in Eindhoven. In principe op zondagmiddag en ook soms in de avond.

We beginnen ’s middags om één uur en zijn zeker tot zes uur bezig, voordat alles is gebakken. We zorgen voor eten, drinken en de nodige versnaperingen, zodat je bent opgewassen tegen de inspanningen.

Bekijk de agenda voor de reeds geplande workshops voor de komende tijd.

De kosten?

De kosten zijn 60 euro per persoon. Daarbij zit alles inbegrepen. Zorg voor voldoende ruimte in uw vriezer. Want u krijgt alle baksels mee naar huis. Bent u met een groep (vanaf 8 personen) en wilt u een workshop plannen, neem dan vrijblijvend contact op met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De prijs voor een groep is 600 euro. Bent u met meer dan 10 personen dan geldt weer 60 euro per persoon.

Vragen of meer info?

Voor vragen die voortkomen uit deze informatie kunt u mailen naar de bakker.
Hij is bereikbaar via workshops@meelmuts.nl of op 040 2811286.