Wim vertelt

Lees hieronder het laatste nieuws maar ook leuke verhalen van Anne en van haar inspirerende partners.
Op de pagina partners vind je een uitgebreide lijst met mensen en bedrijven waar zij graag mee samenwerkt of die zij een warm hart toedraagt.

Neem een kijkje op www.koekjesvanmeelmuts.nl

Achter de schermen zijn we bezig met een nieuw project. Namelijk het versturen van onze Allemanskoeken!

WIJ BEZORGEN!!

Lieve mensen, In deze bizarre tijd, hebben we bedacht dat je niet persé naar ons hoeft te komen. Wij komen gewoon naar jullie toe. Maar het kan ook voor je vader, moeder, oom, tante of je buurman besteld worden. Hoe werkt dit:

Openingstijden feestdagen 2019

De feestdagen komen er weer aan, dus hebben we aangepaste openingstijden. Deze zijn als volgt: Maandag 23 december gesloten. Dinsdag 24 december open van 8:00 tot 16:00. LET OP, deze dag verkopen we enkel op bestelling. Dus geef vooraf even je bestelling door. Woensdag 25 t/m vrijdag 27 december gesloten. Zaterdag 28 december open van… 
Lees het hele bericht

We gaan weer sparen!

Wie wat spaart, die heeft wat! Vanaf dinsdag 6 november gaan we weer sparen.

Vakantie opening 2019

  Wij zijn deze zomer gewoon geopend zoals je gewend bent. Ook de markt op het Wilhelminaplein gaat gewoon door. Enkel op Brandevoort zijn we weer op vrijdag 9 augustus. Fijne vakantie allemaal!

De Paasstol

Twee, soms drie (kerst, Pasen en Pinksteren)  keer per jaar komen ze overal tevoorschijn. En vind je ze in elke supermarkt en speciaalzaak. Van heel goedkoop tot zeer prijzig. De ene vindt het heerlijk en eet hem het liefste het hele jaar door. De ander slaat hem over en vindt de “vruchtjes” erin niet lekker…. 
Lees het hele bericht

Wat is nu volkorenbrood?

10 januari jongstleden vertelde Teun van de Keuken over bruin brood in Jinek. De conclusie was dat je het beste volkorenbrood kunt eten. Waarom is dat zo?

Nieuwe datum workshops

  beste enthousiaste (thuis)bakkers, Omdat de workshops voor het najaar al aardig vollopen, hebben we een extra datum toegevoegd.

DE FINALIST van de BAK&WIN!

Na veel proeven en overleggen zijn we het eens geworden over welke taart het lekkerste was! Daphne van de Dobbelsteen heeft de eerste prijs gewonnen met haar heerlijke mokkataart.  

(Zuur)desem brood, wat is het precies?

  Wat is zuurdesem brood en wat maakt dat je het ineens overal ziet en hoort? Is het echt zo gezond als iedereen zegt, en waarom dan? Desembrood is een brood waar geen gist aan toegevoegd wordt. Gist is een levend micro-organisme, een schimmel, wat in vaste vorm toegevoegd wordt, waardoor het brood rijst. Want… 
Lees het hele bericht