Assortiment

In onze winkel vindt u allerlei soorten brood. Van een simpel melkwit tot een standaard lichtbruin, tarwe. Maar ook diverse volkorenbroden, zowel met een grove korrel als een fijn gemalen brood. Natuurlijk mag ook het meergranen niet achterblijven, of het volkoren met zonnepit. Of houdt u van lekker stevig brood? Ook dan zijn er diverse mogelijkheden.

Er is voor elk wat wils.

Onze broden kunnen zowel met gist gebakken als met desem gebakken zijn. De diverse desembroden krijgen een rijstijd van 24 uur en zijn hierdoor lekker stevig en goed van smaak.

Naast onze broden verkopen we ook diverse broodjes, waaronder speltcroissants en onze beroemde mueslibollen. Die kent menigeen nog van “vroeger”, vanuit de Hooghuisstraat in de stad. Natuurlijk hebben we diverse lekkere dingen, zowel zoet als hartig. Denkt u dan aan koffiekoeken, honing-notenkoeken of aan onze worstenbroodjes. Die we hebben in de witte variant, maar ook in een bruine variant. Ook hebben we diverse koekjes uit eigen bakkerij, zoals speculaasjes, Friesche duimpjes en de allemanskoekjes met als basis speltbloem.

Voor mensen met een tarwe-intolerantie een aantal speltartikelen:

  • verschillende gist broden als ook desem broden;
  • speltcroissants en speltbroodjes;
  • spelteierkoeken;
  • speltworstenbroodjes;
  • diverse koeken en crackers.

U ziet, het is teveel om allemaal op te noemen.
Daarom, kom gerust een kijkje nemen in onze winkel of bel voor meer informatie.