Samenwerken in de regio

samenwerken

Wij ijveren voor goede smaak en volwaardige voeding door middel van goudeerlijke ingrediënten en puur bakmanschap: Slow Baking in de ware zin van het woord.

Om dat voor elkaar te krijgen werken wij bewust kleinschalig, werken we graag samen met andere ondernemers én proberen we zoveel mogelijk van zo dichtbij mogelijk te halen.

Zo komt ons tarwemeel van de Tarwecirkel uit Zeeland. Deze akkerbouwer brengt zijn meel zelf en rechtstreeks naar ons toe. ‘Boer Leon’ loopt elke dag over zijn land, om te kijken wat het nodig heeft. Vader Rinus helpt nog altijd mee en deelt zijn kennis graag. Het meel van Tarwecirkel gebruiken we al 25 jaar en daar zijn we erg trots op. 

samenwerkingsparners

Het gehakt voor de worstenbroodjes halen we in Tongelre bij keurslager Jan van der Heijden. Zijn gehakt komt van het Livar varken. Dit varkensvlees staat bekend om zijn uitgelezen smaak en kwaliteit: het resultaat van een diervriendelijke varkenshouderij die rekening houdt met het natuurlijke gedrag en de leefomgeving van het varken.

Ook staat Sumiran op de kaart. Dit is een biologische boerderij in Asten met daarbij vleesverwerking en sinds kort ook een biologische bakkerij. Hier verkaste Wim sr. naar toe. Elke vrijdag en zaterdag bakt ons pap daar heerlijk, biologisch brood. Het is een mooie plek waar je lekkere spullen kunt kopen. De moeite waard om eens naartoe te gaan! Er lopen mooie fietsroutes langs en je kunt er ook iets (lekkers) nuttigen.

En dan onze marketing en communicatie. Marlous Grotenhuis van concepting.nu! trekt al bijna 10 jaar deze kar voor ons! Zij zorgt ervoor dat het concept Bakker Meelmuts op passende wijze naar buiten wordt gebracht. Een niet altijd even makkelijke taak! Dat doet ze samen met ons en met een of meerdere vormgevers. Dank voor al jullie inspanningen, Marc De Kruijf, Judith van Overbruggen, Vincent van Liempd, Lilian van Stekelenburg en Wieke van den Hoven! We love good design! 🙂

Het is fijn om vakmannen en vakvrouwen dichtbij te hebben!

We hebben ook een aantal klanten waar we trots op zijn en met wie we een duurzame relatie hebben opgebouwd.

Wat te denken van De Karpendonkse Hoeve?
Al jaren bezorgen wij daar brood en uiteraard zijn we er trots op dat we aan zo’n vooraanstaand restaurant mogen leveren.

Maar ook met cateraar (H)eerlijk Anders doen we al jaren zaken.
Zij startten hun cateringbedrijf bij ons in de bakkerij. Zij begonnen met koken als onze bakkers afgewerkt waren. Nu zijn ze gevestigd in een mooi en duurzaam pand, gelegen aan de Hallenweg in Eindhoven.

En niet te vergeten: De Watermolen van Opwetten, een restaurant met een werkende watermolen op een prachtige locatie aan de oever van de Kleine Dommel.

Deze samenwerkingscontacten zijn natuurlijk niet de enige! Tot onze trouwste klanten mogen wij ook rekenen: Kinderdagcentrum Heimdal (Intermetzo Zonnehuizen), een antroposofisch kinderdagverblijf in Eindhoven, waar we sinds jaar en dag twee keer in de week vers brood brengen en verder ook Keukenconfessies, de creatieve cateraar, gevestigd in het Klokgebouw op Strijp-S, maar ook andere fooddesigners, ondernemers en zorginstellingen.

Lokaal samenwerken hebben wij hoog in het vaandel staan!

Innoveren doen we ook, samen met anderen. Denk aan foodconcepten tijdens de Dutch Design Week of het verrassend eetconcept genaamd Karpe Diem, dat we ooit ontwikkelden met andere ondernemers en uiteindelijk lanceerden bij de Karpendonkse Hoeve. Wat een beleving was dat! 

Wij werken graag samen, met liefde en plezier! We vinden het leuk en leerzaam.

concepting.nu!
Conceptengineer, ondernemerscoach,
loopbaancoach.
Contact, aandacht en focus zijn de magic
words!
T 06 29 090 219
W concepting.nu

Jan van der Heijden, keurslager
Dé alleen maar lekker winkel!
A Tongelresestraat 258
5613 DV Eindhoven
T 040 296 20 10
W vanderheijden.keurslager.nl

de Karpendonkse Hoeve
Een lunch of diner bij de Karpendonkse
Hoeve is een gebeurtenis die u niet licht
vergeet. Meer dan een miljoen gasten
gingen u voor in het bijna 43-jarig bestaan
van restaurant de Karpendonkse Hoeve.
Ingrid en haar team kijken uit naar uw
bezoek.
A Sumatralaan 3
5631 AA Eindhoven
T 040 281 36 63
W karpendonksehoeve.nl

De Watermolen van Opwetten
Een veelzijdige horecagelegenheid op een
schilderachtige en nostalgische plek aan
de oevers van de Kleine Dommel, op het
randje van Nuenen en Eindhoven. Voel je
welkom!
A Opwettenseweg 203
5674 AC Nuenen
T 040 263 63 20
W dewatermolenvanopwetten.nl

NV Molens Morreels- Limbourg
Meelfabriek Morreels-Limbourg in Gooik,
België. Ook voor thuisbakkers.
T 0032 54 56 61 10
W morreelslimbourg.be

(H)eerlijk Anders
De duurzame (bedrijfs)cateraar met
(h)eerlijke Eindhovense streekproducten.
A Hallenweg 9
5615 PP Eindhoven
T 06 14 33 38 46
W heerlijkanders.nu

Sumiran
Biologische boerderij met boerderijwinkel.
Hier is op vrijdag en zaterdag Wim sr. aan
het kneden en bakken!
A Broekstraat 3
5725 TL Asten-Heusden
T 0493 440630
W sumiran.nl

Tarwecirkel
De kortste weg van akker naar bakker.
Doordat wij alles in één hand houden,
kunnen we garanderen dat deze lokaal
geteelde tarwe verwerkt wordt in het
brood. Wij leveren een uniek product
en daar zijn we heel trots op!
A Kaneeldijkpolder 1
4434 NM Kwadendamme
T 06 53482320
W tarwecirkel.nl

Kinderdienstencentrum Heimdal
KDC Heimdal biedt vanuit de antroposofische
visie zorg aan kinderen en jongeren
met een verstandelijke of meervoudige
complexe beperking.
A Sterrenlaan 14
5631 KA Eindhoven
T 088 0016933
W intermetzo.nl